Gig CIRITH UNGOL (US) – FIRST & FINAL DK SHOW // GIMLE • Band(s) Cirith Ungol, Night Demon
Social🌎
DateThu 19 Sep 2024
SloganAn American epic metal cult legends - CIRITH UNGOL - Their first and final Danish show
PresentDragon Productions
Activeplayed

I AM THE GOD OF HELLFIRE AND I BRING YOU FIRE!
Endelig! Fans af det reneste heavy metal har ventet i årevis på at dette endelig skulle ske! Nu er tiden inde:
Det bliver simpelthen ikke mere episk heavy metal end med undergrundskongerne i amerikanske CIRITH UNGOL, der nu endelig – langt om længe – kommer til Danmark. På deres første og ENESTE visit nogensinde her til lands.
Det synes ikke at kunne passe bedre end at det naturligvis er i de døde kongers by aka Roskilde, at Tim Bakers ikoniske skærebrænder vokal skal lyde for første og eneste gang i Danmark, når han sammen med resten af CIRITH UNGOL hæver sværdet højt for det sandeste heavy metal der findes!
Med inspiration i fantasy og – ikke mindst – J.R.R. Tolkien’s univers har CIRITH UNGOL, siden slutningen af 70erne, beriget os med ikoniske heavy metal udgivelser som ”Frost and Fire”, ”King Of The Dead” , ”One Foot in Hell” og ”Paradise Lost” inden bandet gik i dvale og først vendte sejrrigt tilbage til scenen igen i 2020 med den anmelderroste ”Forever Black” .
Anmelderrost må man også sige, at bandet seneste udgivelse fra 2023 ”Dark Parade” er blevet. Et album der allerede nu forventes at toppe mange årslister. Som Devilutions Mads Pedersen skrev i sin 5/5 stjernede anmeldelse af pladen:
”CIRITH UNGOL spiller som en drøm på dette album, og hvor mange andre veteranbands efterhånden begynder at lyde slidte, lyder amerikanerne som et band i topform. CIRITH UNGOL sjette og måske sidste album er tidløs og formidabelt velspillet metal fra en af genrens store stilskabere.”
Oplev stilskaberne for første og eneste gang i Danmark, når CIRITH UNGOL slutter deres karriere af i efteråret 2024, men nogle få eksklusive koncerter, hvor vi med stolthed kan præsentere dem på Gimle i Roskilde.
COME ON – JOIN THE LEGION!
Special guest: NIGHT DEMON
Præsenteres i samarbejde med Gimle – Nightcrawler PR – Dragon Productions
Billet:
Forsalg: 265 + gebyr
Dørsalg: 325
https://gimle.dk/event/cirith-ungol/
19 september 2024
Gimle i Roskilde

CU@FB

12 / 100
Categories:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x