Zine Sweden Rock Magazine • Issue #4 2020 • Language Sweden • Published Tue 21 Apr 2020

I går somnade Tom Nilsson från Stoneface in. I går gjorde vi också klart Sweden Rock Magazine #4, med en liten hyllning till Tom på omslaget.

Tom och jag hade inte kontakt med varandra förrän sista månaden i hans liv. Det blev ett par långa, fina kvällssamtal som jag inte kommer att glömma. Tack Tom!

Sista gången var kvällen den 20 mars då han skulle sätta sig och lyssna på hårdrock och ta en whisky “även om smaklökarna är så förändrade att det inte smakar som det ska”.

Tony Balogh gjorde en stark intervju med Tom och Dennis Karlsson, som stod Tom nära, bidrog med fantastiska Motherlode-bilder från 80-talet.

Det blev fyra väldigt fina sidor i #4 som är i butik den 21 april.

Tom var så glad för att han hann se den färdiglayoutade artikeln och jag blev lika glad när han kallade Sweden Rock Magazine “världens bästa hårdrockstidning”.

Vi gjorde också ett undantag och skickade Daniel Reichbergs recension av Stonefaces nya och sista album “Bad luck world” till Tom.

Vad Tom inte hann se var omslaget till #4 som vi fick klart först i går.

Som en sista hyllning bestämde vi oss för att dra upp Toms namn på omslaget. Både på omslaget som kommer att finnas i butik och på det omslag som prenumeranterna får och som du kan se här.

Jag säger som Tom i artikeln:

ÄLSKA LIVET!

Martin Carlsson, chefredaktör

 

https://www.swedenrock.com/srm-042020/561

14 / 100
Support the artists, improve your metal collection, buy records or merchandise of Sweden Rock Magazine #4 2020 🛒

These links are automatic generated links and may not always give the best search result. Sometimes you might need to refine the search after having tried any of these links. Some are affiliates and some are not. If you know about any good deal for Sweden Rock Magazine #4 2020, don't hesitate to add a link in the comment field or in the forum.
Categories:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x